Daken isoleren

Offerte

Geheel vrijblijvend

Isolatiebedrijf Enter geeft vrijblijvende offerte ná gratis advies over isoleren

gratis advies


Isolatiebedrijf Enter biedt gratis isolatie advies aan voor iedereen die advies wil over isoleren. Het is aan te raden om bij het isoleren van uw woning of uw bedrijf niet over één nacht ijs te gaan. Dus neem contact op met isolatiebedrijf Enter en wij sturen een van onze adviseurs bij u langs voor een gedegen vooronderzoek.


Onze professionele adviseur neemt ruimschoots de tijd voor u en uw woning of bedrijfspand. Hij verricht niet alleen visueel onderzoek maar doet ook een endoscopisch spouw onderzoek, zodat hij weet of er al isolatie materiaal aanwezig is. Hij meet de diepte van de spouw en bekijkt de buiten muur om er zeker van te zijn dat er geen scheuren in de muur zitten en dat de voegen niet poreus zijn. Het onderzoek van de spouw muren behoort tot de standaard procedure. Mochten er gebreken zijn aan de muren dan moeten deze verholpen worden voor aanvang van de isolatie werkzaamheden.De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statementOm tot de juiste isolatie methode te komen bekijkt de adviseur ook de dak constructie en meet hij de hoogte van de kruipruimte en de doorgang naar de kruipruimte. De hoogte van de kruipruimte is belangrijk omdat bij geringe hoogte een andere methode van isoleren moet worden gevolgd dan bij een hoge ruimte. Voor vloer isolatie bepaald hij bij een houten vloer het vocht gehalte.


Aan de hand van alle gegevens overlegt hij met u wat de mogelijkheden voor isolatie aan uw woning zijn. Hij geeft aan welke methode kan worden gebruikt en welk isolatie materiaal daarbij het beste is en het beste rendement geeft? Hij vraagt naar uw wensen en natuurlijk is ook uw budget belangrijk.


vrijblijvende offerte
 

Aan de hand van al deze gegevens ontvangt u van ons, geheel vrijblijvend, een offerte die geheel op maat is gemaakt voor uw woning en naar uw wensen.


Offerte aanvraag